Från våra kontor i Västerås, Göteborg, Malmö och Enköping utför vi stora som små konstruktionsuppdrag i hela Sverige. Kontakta oss gärna, så berättar vi mera.

Tjänster Organisation Kontakt

Historia

Företaget startades i Västerås våren 1998 och har under åren expanderat och utvecklats till en välrenommerad konstruktionsbyrå med ett 70-tal medarbetare fördelade på våra fyra kontor i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö.

Företagets motiverade medarbetare med varierande ålder, kompetens och bakgrund gör att vi kan erbjuda kunden hög kompetens, kvalitet och kapacitet.

Företagets styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning, via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, helprefabr. betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar m.m. Men även alla typer av stomkompletteringar som behövs för en komplett projektering av t.ex. vårdbyggnader, flerbostadshus, skolor, badanläggningar, industrier mm.

Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige.

Några av våra nöjda kunder & samarbetspartners

Stolt Sponsor

Senaste nytt från oss

STOMKON befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och står inför en fortsatt offensiv expansion. Vi växer och har vunnit många prestigefulla projekt. Därför har vi nu behov av att rekrytera fler konstruktörer såväl inom Allmän konstruktion som Prefab konstruktion.

Vi söker ett flertal nya meda...

Läs mer...

Nytt kontor i Enköping

Den 1:a mars 2017 öppnar vi nytt kontor i Enköping.
Vi kommer att finnas på Ågatan 15 B.

Visa